Csemege az ünnepekre

2010.12.23. 07:20

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok, és amíg nem focizunk olvassátok Nigi rövid, de velős és mókás jellemzéseit. No meg Csabi elemzését is fussátok át, és ennek fényében januárban mindenkit megütünk.

Jók legyetek

G

 

Ádám (csatár)
 
Hosszú végtagjaival polip módjára cikázik az ellenfél játékosai között. Remek bal lába van, technikás játékos. Némi plusz izom bevitelével (egy-két csapattag szívesen dobna át egy-két kilót) nem lehetne föltartóztatni. Fiatalos lendületével motiválja a csapatot.
 
Csabi (irányító-középpályás)
 
Nem hiába mondják, hogy a „rutin meg az évek”! Labdabiztos, szervező játékos a középpályán, ahol a higgadtság és nyugalom elengedhetetlen. Bár kölcsönjátékos, mégis nagyon hasznos munkát végez, szívét-lelkét adja a csapatért. Egyszerűen csak: LEGENDA.
 
TG (védő-középpályás)
 
„A” csapatkapitány! Áldozatos munkája révén szerveződött össze ez a jó kis brigád. Vezéregyéniség, tekintélyt parancsolóan focizik. Persze, mert járása komor bikáéhoz (bölény?) hasonlatos. Játékában a biztonságra törekszik, „gyatra, kis testét” bátran használja ütközésekhez.
 
Geri (középpályás-csatár)
 
Nagyszerűen illeszkedett a csapat „játékába” (van olyan?). Cseleivel néha őrületbe kergeti az ellenfél játékosait. Bátrabban, felszabadultabban kellene játszania. A technikai tudása adott, fejjel és lábbal is veszélyes.

Huba (csatár)

Testi erejét (és az ünnepek alatt valószínűleg gyarapodó) súlyát kihasználva céltudatosan tör a kapu irányába. Néha labda nélkül is…Pozitív, hogy felvállalja a védekezést; negatív, hogy ez a „csőlátás”, a mindenáron gólt akarok szerezni érzés néha elnyomja a talán jobb helyzetben lévő csapattársak kiszolgálását. Összességében mégis csapatjátékos, szükségünk van a gólerős játékára!
 
Bak Peti (védő-középpályás)
 
Forza Bak Brother! Az itáliai bajnokság mentalitását szerencsére nem tanúsítja a pályán. Fürge lábaival néha túl is pörög…Higgadtságot hozzon a karácsony! Bátran tör kapura, remekül egészíti ki a támadásokat.
 
Csoki (kapus)
 
A legfontosabb poszton a leghiggadtabb ember! J Végül is még csak ő kapott 2 perces kiállítást…(rajtam kívül) A mérkőzés hevében felforrt vére, az adrenalin túlpörgése miatt megbabonázza az ellenfél csatárait és ziccereiket védvén a porig alázza őket. Gyakorolnia kell még a kirúgásokat, bár bemelegítésnél ő lövi a legszebb gólokat.
 
Dávid (középpályás-védő)
 
Megalkuvást nem ismerően dönti fel az ellent. Kemény, határozott, küzdő szellemű játékos. Technikailag van még előtte fejlődési lehetőség; akkor megállíthatatlan lesz.
 
Igor (védő)
 
Az orosz tundrákról hozott szellemével veti magát bele a küzdelembe. Fejjel és fejben egyaránt veszélyes az ellenfél kapujára, bár néha ő is túlpörgeti magát. Remek védőmunkát végez, keményen és határozottan akasztja meg a támadásokat. Bátran felfut, több ilyet szeretnénk.
 
Karesz (középpályás)
 
Ballábas középpályásként ritka fegyver. Küzdőszellemével nincs gond, de a balerina focit tessék elhagyni! A rövidpasszos-egyérintős játék híve, egyelőre nem tudunk felnőni hozzá.
 
Szabi (középpályás)
 
Friss hús és ráadásul sánta is. Csontrakéta lábaival Vuk fürge róka lábaira hasonlít, továbbá ravaszságban is felveszi az említett állattal a versenyt. Jól illeszkedett be, nagyszerű játékára szükségünk lesz a felépülése után.
 
Nigi (védő)
 
Higgadt és megfontolt, a bedobások nagymestere. Ritkábban támogatja a támadásokat, általában ő az utolsó mezőnyjátékos a pályán. Több lapos passzt várunk tőle.
 
Bak Tomi (középályás-irányító)
 
Megjelenésével mintha a Szentlélek érkezett volna a pályára. Hihetetlen kezdősebességét kihasználva cikázik az ellenfél játékosai között. Helyzetfelismerése kiváló, de az ütközéseket bátrabban is felvállalhatná.
 
Patrik (középpályás-irányító-csatár)
 
A csapat csikója. Spongya Ádám Bob mesterrel remekül értik meg egymást. Cselsorozataival nemcsak az ellenfél, de néha saját csapattagjait is szórakoztatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://utakadaly.blog.hu/api/trackback/id/tr972533982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PistolPete 2010.12.24. 09:02:59

Boldog Karácsonyt Akadályosok!

Nigi karácsonyi velős falatkái pedig igazi élményszámba mennek :)
Gratula Nigi!

tyetyo 2010.12.25. 14:14:33

Én is kellemes ünnepeket kívánok az Akadályos srácoknak!

Dolph ' tomi ' Lundgren 2010.12.25. 17:38:23

Kellemes Ünnepeket Srácok! Várom már az újévi derbit veletek! ;-)

Gabrielt 2010.12.25. 18:21:10

Kösz Tomi! Már készülünk is, én személy szerint pont most tettem le a bejglit, hogy megmaradjon a gyorsaságom ;)

Plesike 2010.12.25. 21:27:52

A Sördögök blogon már megtettem, de itt is jelentem, hogy boldog Karácsonyt az Akadályosoknak! Így már több a Dögös komment, mint az Akadályos :-)

Gabrielt 2010.12.26. 15:56:39

Kösz Plesi! Hát igen, pár apró sikert még zsebelj be így az év végén ;)
süti beállítások módosítása