Útakadály - O'neill 3:5

2011.06.04. 16:43

"Avagy egy csalás margójára"

Csere nélkül kezdtünk neki ennek a meccsnek (is) a Csoki - TG, Nigi, Szabi, Ádám, Geri csapattal. Szabi 3 óra alvással, még részegen vállalta a játékot...

Szokás szerint nekiugrottunk Romiéknak, akik legerősebb összeállításban jöttek. Két tanári támadásnak köszönhetően 5 perc után 2-0-ra vezettünk. Jól zárt a védekezés, sokat beszéltünk és segítettük egymást, szépen játszottunk (még az örök kritikus Csabi is így vélekedett). Aztán jött két olyan szituáció, ahol végül 1-1-ben maradt valagi Dürgővel, vagy Ballack-kal, és ki tudtak egyenlíteni. Igazából senkire sem lehetett haragudni, 1-1-ben nincs esélyünk, ezt tudtuk is, próbáltunk is ellene tenni.

A második félidőre úgy álltunk fel, hogy megbeszéltük, nem állunk be védekezni, megpróbálunk nyerni. Úgy tűnt sikerülhet is tervünk, mert ismét sikerült magunkhoz ragadni a vezetést, 6 perccel a vége előtt 3-2 volt ide. Ezután jön az a rész, ami miatt 1 hónapig nem írtam semmit sem erről a meccsről.

Támadott az Oneill, és egy kapunktól kipattanó labdát Tomi (ha jól tudom a nevét) egyértelműen kézzel tett maga elé, majd lőtte kapunkba. Rácz sporttárs megadta, mondván nem láthatta. (ezt még meg is értem, de ami ezután jött azt soha sem fogom)

Csokinál (és amúgy mindenkinél) elgurult a gyógyszer, nagyon durván leosztotta a sporit, kétségtelenül túlzásba is vitte, de itt a spori feladata és felelőssége, hogy ilyen ne következhessen be! Csokit kiállította 2 majd 5 percre (szó volt eltiltásról, amiből nem lett semmi, mert Csoki intelligens ember módjára a szitkozódásért elnézést kért - bár véleménye fenntartása mellett), így csere híjján Csabi állt be hozzánk védeni, hogy majd Nigi visszajöhessen a védelembe. Azt nem vettük számításba (mindenki mocskos ideges volt), hogy 5 perc a kiállítás (nem 2), és ennyi van csak hátra a meccsből.

Egy szabadrúgásból és egy kontrából megszerezték a győzelmet. Nem érdemelték meg, mi sokkal jobban, de ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://utakadaly.blog.hu/api/trackback/id/tr62961931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása