Útakadály - Sördögök 3:4

2011.06.01. 16:24

A Derby d'Kisstadion ismét eljött, a szervezők "okosan" a bajnokság nyitómeccsévé tették e várhatóan szikrázó összecsapást. Szerintem aki megnézte a meccset, az jól szórakozott, és nem amiatt, mert Huba vagy Plesi vicceket mesélt, hanem mert látott egy fordulatos és szerintem hajtós kis meccset.

Mostanában szokás a Sördögök ellen, hogy megszerezzük a vezetést, most is így történt, és sajnos a folytatás is maradt a megszokott koreográfia mentén, jött az egyenlítés, majd gyors egymásutánban 2 további döggól, és 3-1-et mutatott a nem létező eredményjelző.

Ám mivel nem vagyunk az a feladós csapat, és pláne nem a Sördögök ellen, sikerült kiegyenlítenünk! Nekünk állt a meccs, a dögök kicsit meg is voltak zavarodva, lőttünk kapufát, Atosz is nem egyszer hárított, de a vezetést nem sikerült ismét magunkhoz ragadni.

Aztán jött Plesi (...) és suta lábának még sutább csizmaszárával kapásból lőtte be a labdát a hosszú sarokba egy szöglet után.

A bejegyzés trackback címe:

https://utakadaly.blog.hu/api/trackback/id/tr162961854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása