Útakadály-Szopoklesz 3:2

2010.11.08. 16:43

Hát nem lett :)

3 cserével indultunk hát a téli hadjáratra, bár tél tábornok nem szóra a mínuszokat katyusájából e verőfényes, langyos őszi délelőttön.
K: Csoki-Igor-Nigi-Gábor-Ádám-Huba
Cs: Csabi,Peti,Dávid

A meccsbe való belelendülésbe nem kellett sokat várnunk, az első öt percben három gólhelyzetet is kihagytunk. Ellenfelünk álmosan és bizonytalankodva indította az első etapot, melyet próbáltunk volna a magunk javára fordítani, Huba azonban rendre kihagyta a helyzeteket, melyekkel megnyugtató előnyre tehettünk volna szert az elején. Az első rohamok után kicsit összekapta magát az ellen is, bár nagy helyzetekig nem jutottak, valamennyire sikerült rendezni soraikat - nálunk a védelem a szokásos megbízhatósággal teljesített. Elöl Huba és Ádám próbált a nyerési pontokon labdát halászni, melynek eredményeként Ádi csente el a jobb szélen ügyesen a játékszert, középre centerezett Hubának, aki öt méterről a léc alá vágta csapatunk első találatát.

Egy kis nyugit hozott a gól, magabiztosan, itt-ott ötletesen játszva hoztuk le az első félidőt, Csoki ketrecéig nem sok laszti jutott el.  Folyamatosan váltogattuk a cseréket, mindenki igyekezett odatenni magát, bár az igazat megvallva magamon és Csabin éreztem a kihagyást. (majd kijavítasz, ha nem így volt Legi..). A második félidőben aztán valahogy elvesztettük a fonalunkat, egyre-másra akartuk a nagy ladbát adni előreívelésből, Csabi sem tudta a szokásos szervező játékát hozni középen (persze ebben mi is jelentős szerepet vállaltunk), így aztán gyakran erőlködés, őrlődés lett a támadások vége. Még jó, hogy volt egy Ádám, aki az egyik támadás végén remekül fordult le védőjéről, és zsebkendőnyi területen ráfordulva kétgólosra növelte előnyünket.

Túlságosan is megnyugodtunk, ellenfelünk apró, gyors és ügyes két mikulása közül az egyik csinált egy ügyes cselt Peti mellett és pont abban a ritmusban lőtte el, ahogy lehetett - Csoki bár belerakta a tenyerét, már nem tudott hárítani, előtte azonban többször is remekül védett.
A 2-1-et követően azonban egy szöglet után Csabi találta meg okosan Ádámot, aki remkül pörgetett a rövid alsóba, így ismét megnyugtató volt az előny. Hogy a végére is maradjon izgulni való, arról az ellenfél gondoskodott, aki ismét felkapaszokodott egy gólra egy rosszul sikerült kidobást követő rekontrából, azonban a három pontot sikerült otthon tartani, így jó érzéssel zárhattuk az első meccset. Azért bőven voltak hibák, van hova feljődni még, ezzel együtt természetesen gratula mindennkinek.
Man of the match : Ádám
 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://utakadaly.blog.hu/api/trackback/id/tr132433897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyetyo 2010.11.08. 17:07:46

Jól láttad Huba, nem véletlenül mondtam én, hogy szükségem van a játékra .. még mindig olyan óvatosan mozgok, mintha üvegcserepeken kéne fociznom ... már alig várom a pénteket, hogy végre legyen egy kis tét nélküli foci ;)

Gabrielt 2010.11.08. 19:40:16

Kösz Plesi, jó lesz ez gyerekek, a meccs is jó volt. Nekem személy szerint jól esett végre megint egy olyan csapat ellen játszani, akikkel nem volt semmi veszekedés, csak a játék. Hajrá Csabi bá, jó lesz ez!
süti beállítások módosítása